×
Tak for din tilmelding
Nyhedsbrev
Tilmeld dig og få nyheder og gode tilbud
(dette kan til enhver tid afmeldes)

emailpopup
Hästens Superia Forstør

Hästens Superia

Ny vare

Superia er vores mest sofistikerede rammeseng. Inden i dens tætte, kompakte størrelse findes et dobbelt Hästens fjedersystem, som er perfekt justeret til en poetisk balance mellem komfort og støtte. Adskillige lag bomuld og uld er fordelt i hånden hen over dens flade for at give en eftergivenhed og blødhed, som ingen syntetisk seng kan måle sig med.

Flere detaljer

67 800,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Hästens øje for detaljer karakteriserer Superia lige fra opbygningen af den perfekte linjerede ramme til underspændingen, der forhindrer støv i at trænge op i sengen nedefra.

Superia beskrives ofte som spændstig at røre ved, og lagene af naturmaterialer former sig for at støtte og forkæle kroppen. Takket være støtten indefra føler du dig nærmest vægtløs, mens du falder i søvn.

Eftersom størstedelen af teknologien i en integreret seng er indbygget i rammen, er det afgørende, at denne base holdbar og bygget efter dine nøjagtige specifikationer, og at den består vores egne uforlignelige kvalitetskontrol. Superia overstiger forventningerne på disse punkter.

Superias dobbelte Hästens fjedersystemer er nærmest lydløse i brug. Så skønt de fungerer fejlfrit og støtter enhver bevægelse, mens du sover, gør de det uden at lave en lyd.

Lag på lag af naturmaterialer

BJX LUXURY TOPMADRAS

 1. Betræk (100 % bomuld) jacquardvævet
 2. Blanding af ren bomuld, uld og mohair
 3. Ægte krølhår
 4. Blanding af ren bomuld, uld og mohair
 5. Ægte krølhår
 6. Blanding af ren bomuld, uld og mohair
 7. Betræk (100 % bomuld) jacquardvævet

RAMMESENG

 1. Betræk (100 % bomuld) jacquardvævet
 2. Blanding af ren bomuld og uld 1000 g/m2
 3. Ægte krølhår
 4. Blanding af ren bomuld og uld 500 g/m2
 5. 15 cm's posefjedersystem, individuelt opspændte med fastere fjedre langs kanterne og forstærkede hjørnefjedre. Hjørnestopning af hør.
 6. Naturlig hør
 7. Hästens Bonnell-system, 13 cm
 8. Naturlig hør
 9. Ramme i massiv svensk fyrretræ med fingersamlinger, 16,8 cm høj. Underspænding af bomuld, der forhindrer støv i at trænge op i sengen nedefra og gør sengens underside let at støvsuge.
Produktvalgmuligheder
Vælg farve
Vælg Topmadras
Vælg hårdhed
Vælg størelse
   Antal: