×
Tak for din tilmelding
Nyhedsbrev
Tilmeld dig og få nyheder og gode tilbud
(dette kan til enhver tid afmeldes)

emailpopup

Ingen kompromiser siden 1852

Samme familie har drevet Hästens siden midten af 1800-tallet. Allerede inden Bell og Edison gjorde deres epokegørende opfindelser, havde vi nok at gøre hos Hästens. Oprindeligt var Hästens et sadelmageri. På den tid fremstillede sadelmagere også madrasser. Den første Hästens-madras blev faktisk fremstillet i 1852, hvor den nuværende ejer Jan Rydes morfars farfar Pehr Adolf Janson lagde grunden til familieforetagendet. Pehr Adolf var håndværker af den gamle skole - ordene kvalitet og godt arbejde var næsten hellige, og den indstilling indprentede han hos medarbejderne og de kommende generationer. Det er vel ikke nogen kunst at sjuske sig færdig og lave varer, der i dobbelt forstand er billige, og tjene godt på det. Men den kunde, der har købt sådan en vare, han kommer aldrig igen, så på langt sigt taber man på det! Nej, man skal lave produkterne, så folk får respekt for én. Det princip har vi altid fulgt. Vi kan med stolthed sige, at vores historie er virksomhedens rygrad. Hästens senge fremstilles også i dag i hånden af naturens egne materialer. Bomuld, krøluld, hør og uld er materialer, der kan ånde. Derfor sover du så skønt og naturligt i en seng fra Hästens.

Vores hensigt er den samme i dag, som den var, da vi begyndte at lave top- madrasser i 1800-tallet — kun de fineste natur­materialer og de bedste håndværksmetoder må bruges. Ingen anden fremstillingsmetode er mulig, når man har til hensigt at bygge verdens skønneste senge. Ordet automatisering er ikke højt i kurs hos os på Hästens. Hästens senge bygges i hånden. Kvaliteten bliver også derefter. Ingen maskine kan i alle momenter overgå dygtige hånd- værkere, når det drejer sig om at fremstille senge. Maskinen kan gøre det billigere, men mennesket gør det, sådan som vi ser det, altid bedre. Med hånden kommer følelser som engagement, passion, interesse, ambition og kærlighed. Og ikke mindst et vedholdende menneskes overbevisning om aldrig at aflevere noget, som man ikke er helt tilfreds med.

Vores håndværkere bygger sengen trin for trin af naturmaterialer. Derefter sys og hæftes alt sammen manuelt, for at slutresultatet kan blive det allerbedste. Vi tilbyder derfor 25 års skriftlig garanti mod brud på fjedre og træramme.

I løbet af adskillige årtier har vi forædlet og forfinet vores metoder for at give dig som køber af en Hästens seng mange skønne nætter - uanset om du bor på slot eller i hytte.

Hästens Sängar blev udnævnt til Kunglig Hovleverantör første gang i 1952, og i dag har vi stadig evnen til at levere varer til hoffet. I 2006 belønnedes Hästens med Export-rådets Stora Exportpris. Jan Ryde modtog prisen direkte fra Carl XVI Gustavs hånd.